Beatlemania bij Van Duppen


Redactie HiFi.nl | 07 november 2013

In Venlo staat het Kloosterkwartier twee weken lang in het teken van The Beatles, met onder meer muziek, film, optredens en exposities.

Op 9 november gaat het Beatles project van start gaan met de vertoning van de film Accros The Universe in bioscoop Nieuwe Scene.  Aansluitend zal bij Van Duppen Audio, in samenwerking met Galerie Wilms, om 17.00 uur de expositie BEATLEMANIA feestelijk worden geopend. Deze expositie bestaat uit een serie exclusieve Beatlesfoto´s uit het archief van de Daily Mirror, die tot 22 november bij Van Duppen Audio te bezichtigen zijn.

Uiteraard zal de expositie worden ondersteund door diverse audio demonstraties met Beatles muziek in perfecte geluidskwaliteit. Hiervoor zal o.a. gebruik worden gemaakt van een zeer hoogwaardig splinternieuw luidsprekerontwerp van Van Duppen. De 3-weg luidsprekers zijn onder andere voorzien van 27 cm woofers in een gesloten behuizing, Accuton keramische middentoner en 1-orde filtering. Meer info volgt nog, maar voor de nieuwsgierigen is dit nieuwe ontwerp de komende periode dus alvast te beluisteren.

Een uitvoerig overzicht van de programmering van het Beatles Project is hier te vinden.

EDITORS' CHOICE