NIEUWSBlumenhofer

Blumenhofer en Einstein Audio bij Audio-Life


Redactie HiFi.nl | 10 november 2013 | Blumenhofer

Op zaterdag 16 november organiseert Audio-Life in Buren een show met luidsprekers van Blumenhofer Acoustics en Ocean Way, aangestuurd door apparatuur van Einstein Audio.

Blumenhofer Acoustics is een Duits merk dat ruim dertig jaar aan de weg timmert met bijzondere hoornluidsprekers. Snelheid, precisie en een levendig karakter met veel natuurlijkheid zijn de belangrijkste kenmerken. Het gemiddeld hoge rendement maakt de meeste modellen ook geschikt voor buizenversterkers met een laag vermogen.

Ocean Way maak al langer deel uit van het assortiment van Audio-Life, maar zij willen dit bijzondere merk graag eens onder de aandacht brengen. Ontwikkeld als monitor speaker voor gebruik in de beroemde Ocean way opnamestudio’s zijn deze weergevers ook daarbuiten in staat te verbazen. Een groots en soepel geluid met veel snelheid en realisme. "Een echte alleskunner die moeiteloos een rockband of een symfonie orkest op ‘Live’ niveau kan weergeven! Kom vooral langs om dat te ervaren!"

Vanaf het einde van de jaren '80 maakt Einstein Audio uit het Duitse Bochum naam met de kleinschalige productie van high end audio. Het geluid van Einstein heeft een ongekende muzikaliteit met een perfecte timing en dynamiek, enigszins vergelijkbaar met 47 Labs, een andere favoriet binnen Audio Life! Alle producten zijn volledig ‘in-house’ ontwikkeld met eenvoudige, maar elegante technische oplossingen.

"We hebben met deze merken een paar geweldige sets samengesteld die op zaterdag 16 november aanstaande in onze winkel zijn te beluisteren. Iedereen die zin heeft in een gezellige en muzikale dag, en vrijblijvend kennis wil maken met deze merken, is welkom op zaterdag 16 november tussen 11 en 18u."

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116EZ Buren (nabij Tiel)
T: (+31) 0344-570777
Website

EDITORS' CHOICE