NIEUWSDevialet

Devialet en Avantgarde Duo-show Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 22 november 2013 | Devialet

Beter Beeld & Geluid organiseert op 7 december een show rond Devialet en Avantgarde. Deze twee merken delen een bijzondere visie: met geheel eigen ideeën producten ontwikkelen die met hun hoofd ver boven het maaiveld uit durven te steken, zowel in prijs, prestatie als uiterlijk.

Devialet is bezig met een stevige opmars in audio-land en gestaag groeit het aantal liefhebbers voor deze versterkers – die meer weten te presteren in hun prijsklasse dan het gros van hun prijsgenoten. Dat de Devialets fraai ogen en ook nog eens zeer veelzijdig zijn, maakt ze tot de beste producten in hun klasse en ver daarboven.

Lees ook onze recensie van de Devialet 170

Avantgarde beweegt zich in dezelfde 'avant garde': met hun nieuwste, in München gepresenteerde Zero 1 bijvoorbeeld, die een volledig actieve DSP aansturing combineert met wireless audio in een werkelijk adembenemend ontwerp.

Om de eigenwijze inslag van beide merken recht te doen, worden ze bij Beter Beeld & Geluid op passende wijze gedemonstreerd, waarbij de Devialets (alle modellen zullen op de show aanwezig zijn) zo geconfigureerd zullen worden, dat zij de Avantgarde speakers werkelijk perfect zullen aanvullen. Wat er exact voor speciaals gedaan wordt, houden de gastheren nog even geheim... De Avantgarde modellen die je kunt beluisteren, zijn onderstaande Uno Fino en de Duo Omega hierboven.

Je bent welkom op zaterdag 7 december, vanaf 13u, bij Beter Beeld & Geluid Hilversum. Ze horen wel graag van tevoren even of je aanwezig wil zijn, via info@beterbeeldengeluid.nl. Je kunt ook bellen naar 06-46 22 65 86. En neem vooral je eigen muziek mee.

Devialet & Avantgarde – Zaterdag 7 december
Beter Beeld & Geluid Hilversum 

1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
Tel: 035-6215346
www.beterbeeldengeluid.nl

EDITORS' CHOICE