NIEUWSJamo

Jamo Studio-serie luidsprekers vernieuwd


Redactie HiFi.nl | 13 december 2013 | Jamo

Het Deense audiomerk Jamo, onderdeel van de Klipsch Group, heeft een vernieuwde versie van de Studio Series-luidsprekers op de markt gebracht.

De gloednieuwe S 626 HCS-luidsprekerset hebben we reeds getest

“Met de vernieuwde Studio Serie heeft Jamo de gebruikservaring naar een hoger level weten te tillen door de bestaande geluidskwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen in combinatie met een aanpassing van het design”, zegt Scott Smith, industrieel ontwerper bij Jamo. “Het resultaat sluit geheel aan bij de traditie van Jamo, waarbij producten beschikken over een Deens design met natuurlijke structuren en strakke vormen, zachte lijnen in grijstinten.”

De nieuwe modellen bestaan uit drie vloerstaanders (S 628, S 626, and S 526), een boekenplank speaker (S 622) en een center channel speakers (S 62 CEN). De modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren white ash, black ash en dark apple.

Alle Studio Serie-speakers beschikken over kristalheldere soft dome tweeters, die voorzien zijn van Waveguide technologie. Tevens beschikken de speakers over krachtige aluminium midrange drivers en vernieuwde woofers. De subwoofer is voorzien van slanke lijnen en daarmee meer in lijn met de speakers. De speakers van de Studio Serie zijn per direct bij geselecteerde verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Voor meer info kun je terecht bij importeur Havoned

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »