Wilson Benesch Square Five-primeur It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 20 december 2013 | Wilson Benesch

Wilson Benesch-importeur Beter Beeld & Geluid laat met trots weten dat It Harkstee – "een van onze belangrijkste Wilson Benesch-dealers" – de Nederlandse introductie zal verzorgen van het nieuwe topmodel uit de Square Series 2: de Square Five!

"Tijdens een door It Harkstee altijd zeer verzorgde show, zal deze 2,5-weg vloerstaande luidspreker op vrijdag 20 december van 13u tot 21u en op 21 december van 11u tot 17u voor het eerst publiekelijk worden vertoond en gedemonstreerd."

De Wilson Benesch Square Five is het eerste ontwerp dat voortkomt uit de ontwikkeling van het grensverleggende Cardinal topmodel van afgelopen jaar. Door zijn ‘isobaric’-configuratie is het laag extreem diep, strak en vervormingsvrij, en door het ‘Troika’-systeem, dat in de Cardinal zijn debuut had, is er sprake van een werkelijk perfecte integratie van midden- en hoogunits.

"De enorm gedetailleerde en transparante weergave en de absolute homogeniteit van het systeem zullen zelfs de meest verwende luisteraars doen verlangen naar meer…" Verkoopprijzen voor de Square Five vanaf €10.950,- per paar. 

Wilson Benesch Square Five-primeur
Hifistudio It Harkstee

Vrijdag 20 december (13-21u) & zaterdag 21 december (11-17u)

Bjirkewei 11
9287LA Twijzelerheide
T: 06 149 44 640
E: info@itharkstee.nl

EDITORS' CHOICE