NIEUWSSamsung

CES 2014 Ė†Samsung toont vast nieuwe afstandsbediening

Dinsdag aanstaande gaat in Las Vegas de Consumer Electronics Show (CES) 2014 van start en ook Samsung zal daar natuurlijk een groot aantal nieuwe producten lanceren. Waaronder de nieuwe lijn Smart tvís. Als teasertje heeft de Koreaanse fabrikant alvast de nieuwe afstandsbediening getoond.

Vorige maand liet Samsung al weten dat het tijdens CES 2014 een nauwkeuriger techniek presenteert, waardoor het met de vingers bedienen van de televisie mogelijk wordt. Ook de nieuwe Smart Control afstandsbediening maakt het gebruik van de televisie makkelijker. Althans, als we het bericht van Samsung mogen geloven.

Volgens de fabrikant kunnen elementen binnen apps en browser namelijk sneller geselecteerd worden door middel van een klein touchpad in het midden van de afstandsbediening. Daarnaast beschikt de Smart Control over 26 knoppen om de televisie te bedienen. Ook is de bediening door beweging of spraak volgens de Koreanen verbeterd.

De Smart Control wordt volgende week tijdens CES gepresenteerd. In Las Vegas zal ook een team van FWD*HiFi aanwezig zijn, je leest vanaf volgende week maandag over hun bevindingen.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »