NIEUWSAkiko Audio

Workshop upgrades en tuning van Akiko Audio en Hifi Maastricht


Redactie HiFi.nl | 19 januari 2014 | Fotografie Fabrikant | Akiko Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 14 januari 2014

Akiko Audio en Hifi Maastricht geven op zaterdag 1 februari vanaf 13.00 uur een workshop ‘upgrades en tuning’. De twee Limburgse bedrijven beloven “geen mooie praatjes en verhalen, maar we laten de verschillen horen!”.

Tijdens de workshop worden diverse onderwerpen behandeld. Zo tonen Akiko Audio en Hifi Maastricht het verschil tussen diverse interlinks, luidsprekerkabels, stroomkabels en stekkerblokken, audiofiele zekeringen en de onlangs met de Six Moons Award onderscheiden Tuning Stick’s. Dat alles gebeurt op een set van Naim Audio.

De workshop dient volgens de initiatiefnemers vooral om te laten zien waarom een ketenaanpak belangrijk is. “Een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel. Zorg daarom voor een gelijkmatige kwaliteit in de hele keten. Dan presteert je apparatuur pas optimaal”, zegt Jack Akkermans, samen met partner Janet eigenaar van Hifi Maastricht.

Er is plaats voor tien deelnemers aan de gratis workshop, dus meld je snel aan. Dat kan via info@akikoaudio.com of jack@hifimaastricht.nl.

EDITORS' CHOICE