NIEUWSKEF

Jubileumshow bij Hifi Overgaauw in Leiden


Redactie HiFi.nl | 29 januari 2014 | KEF
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 19 januari 2014

Hifi Overgaauw bestaat dit jaar 50 jaar en dat is vanzelfsprekend een lustrum dat de speciaalzaak uit Leiden niet ongemerkt voorbij laat gaan. Met een aantal fraaie shows wordt het gouden jubileum in 2014 luister bij gezet.

Te beginnen op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari, wanneer een KEF/Hegel show plaatsvindt. Dat weekend worden vier demonstraties gegeven met de KEF Blade, die worden aangestuurd door de audio van Hegel. Op vakkundige en vermakelijke wijze wordt één en ander aan elkaar worden gepraat door de bekende KEF-ambassador Johan Coorg.

De demonstraties zijn op vrijdag 31 januari om 15.00 en 19.30 uur en op zaterdag 1 februari om 11.00 uur en 14.00 uur bij Hifi Overgaauw aan de Breestraat 146-148 in Leiden en worden omlijst met een wijnproeverij. Gratis inschrijven kan via verkoop@overgaauw.com onder vermelding van ‘KEF event’ en welke van de vier demo’s bijgewoond wil worden.

Alvast voor de agenda: op vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart is Overgaauw het decor voor Bowers & Wilkins Soundtasting. Meer informatie over dat showweekend volgt.

MERK

EDITORS' CHOICE