NIEUWSPhilips

Philips Golden Ears – test je oren


Redactie HiFi.nl | 20 januari 2014 | Philips

Altijd op zoek naar de beste muziekweergave in de huiskamer, en de juiste afstellingen in de luisterruimte? Dan is het wellicht goed om behalve de juiste componenten in de set, en de akoestiek van de ruimte, ook je eigen instrumenten eens aan een test te onderwerpen. En wel de belangrijkste instrumenten van de hele beleving: je oren.

Philips heeft met Golden Ears een nieuw project gelanceerd op precies dat te doen: testen hoe goed je oren zijn. De website, ook voorzien van een educatief luik met informatie over geluid en de voornaamste vragen rond dat onderwerp, helpt bezoekers om hun luisterervaring te verbeteren.

Doe de test op de website van Golden Ears

De site verschaft bovendien inzicht in de kennis en ervaring van de Golden Ear-geluidsexperts van Philips. Een team van audiospecialisten wiens expertise ingezet wordt bij ieder geluidsapparaat dat het bedrijf ontwerpt. Wil je weten wat bepalend is om over een goed audiotoestel te kunnen spreken? Probeer het zelf. De training richt zich op vijf aspecten, waaronder timbre en detail van en ruimtelijke aspecten in de weergave. Ook zijn er vier niveaus: Basic, Brons, Zilver en natuurlijk Golden Ears.

MERK

EDITORS' CHOICE