NIEUWS

Vinyl Collector's Editions op FWD*HiFi-dagen


Redactie HiFi.nl | 30 januari 2014

Op zoek naar een speciale uitvoering van die ene plaat? Een bijzonder verzameld werk van je favoriete band? Of snuffel je sowieso graag in de bekende bakken met het zwarte goud? Dat treft, want uiteraard vind je op de FWD*HiFi-dagen ook diverse oude, vertrouwde stands met veel muzikaals moois.

Gratis aanmelden voor de FWD*HiFi-dagen kan hierrr

Zo zijn ook Nutters Audio en Sounds Records aanwezig om de exposanten-afdeling van het programma in Radio Kootwijk op te leuken. Bij de stand van eerstgenoemde, de speciaalzaak van Gerrit Nutters, mag je onder meer rekenen op een flinke collectie cd's, maar natuurlijk ook op accessoires.

Bij Tilburgse Vinyl-specialist Sounds Records is er in zo'n 800 tweedehands platen voorzien, doorheen genres als klassiek en jazz, en kun je ook door zo'n 150 bijzondere collector's editions browsen. Meer dan genoeg voor muziekliefhebbers dus. 

Enneh, wat te denken van deze bijzondere oplossing voor de grootste vijand van je vinyl, gevangen in een heerlijke retro spot...?

Deze Super Sound Anti-Static ziet eruit als een ouderwetse aansteker voor romantische verlichting, maar is dé tool om je platen te ontdoen van schadelijk vuil en stof. Verkrijgbaar bij Sounds, maar ook in de goodiebag voor onze eerste 100 bezoekers! (50 op zaterdag, 50 op zondag). 

Gratis aanmelden voor de FWD*HiFi-dagen kan hierrr

EDITORS' CHOICE