NIEUWSGeneva

Geneva Model XXL wireless nu beschikbaar


Redactie HiFi.nl | 03 februari 2014 | Geneva

Reeds in november aangekondigd, maar nu ook beschikbaar: de Geneva Model XXL wireless. Het speakermeubel is voorzien van een flinke update op het gebied van connectiviteit. Ondersteunde de eerste Model XXL al AirPlay, nu kan ook via Bluetooth draadloos muziek worden afgespeeld.

Het 48 cm hoge, 1m20 brede en 55 cm diepe tv-meubel is voorzien van een imposant ingebouwd luidsprekersysteem. Volgens Geneva leveren de zeven ingebouwde speakers (twee 1-inch tweeters, vier 5,25-inch woofers en een 8-inch subwoofer) totaal 589 watt.

Naast een klasse-D versterker beschikt de Model XXL wireless ook over een DAB-tuner, FM-radio en kan zoals eerder gezegd draadloos muziek worden afgespeeld door middel van Bluetooth of AirPlay.

Het tv-speakermeubel heeft niet minder dan zeven analoge of digitale aansluitmogelijkheden, waaronder drie HDMI 1.4-poorten die ARC en 3D ondersteunen. De Model XXL wireless is geschikt voor televisies met een maximaal formaat van 65-inch en biedt daarnaast ook ruimte om andere apparatuur zoals een Blu-rayspeler te plaatsen.

De vijftig kilogram zware Geneva Model XXL wireless is beschikbaar in een hoogglans zwarte, rode en witte afwerking en heeft een adviesprijskaartje van 3199 euro.

EDITORS' CHOICE