NIEUWSBose

Bose breidt SoundLink familie verder uit


Redactie HiFi.nl | 07 februari 2014 | Fotografie Fabrikant | Bose

Met de introductie van de Bluetooth speaker III heeft Bose de SoundLink-productlijn nog eens verder uitgebreid. Volgens de Amerikaanse fabrikant is de SoundLink III "Bose's best presterende bluetooth-speaker tot nu toe, met betere audioprestaties, een compleet nieuw design, langere batterijduur en bijpassende covers in vijf verschillende kleuren".

In de draadloze luidspreker, een flinke update van de in september 2012 geïntroduceerde SoundLink II, combineert Bose “vier neodymium omvormers en duo-tegengestelde, passieve radiatoren met een nieuw digitaal signaal processing-algoritme en verbeterde elektronica, zodat muziek harder afgespeeld kan worden met behoud van evenwichtig en natuurlijk geluid”.

De SoundLink III weegt 1400 gram, is ongeveer 12,5 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 5 centimeter diep. De oplaadbare accu gaat volgens Bose tot veertien uur mee. De Bluetooth speaker onthoudt de laatste zes gekoppelde apparaten en kan bovendien gepersonaliseerd worden met een speciale cover die verkrijgbaar zijn in grijs, blauw, groen, oranje en roze. Deze covers kosten 34,95 per stuk, de SoundLink III heeft een adviesprijskaartje van 299,95 euro.

Meer informatie op de Nederlandse website van Bose.

EDITORS' CHOICE