NIEUWSSonos

Woensdag thema-avond televisiegeluid bij Hi-Fi Klubben


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2014 | Sonos

In alle vier vestigingen van Hi-Fi Klubben vindt woensdagavond 19 februari een thema-avond televisiegeluid plaats. Of beter gezegd: hoe kun je het geluid van je televisie verbeteren.

Het is één van de meest gehoorde klachten over de moderne televisietoestellen: het beeld is prachtig, maar het geluid houdt vaak niet over. Tijdens een evenement dat tegelijkertijd in de vestigingen van Hi-Fi Klubben in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Hilversum plaatsvindt, toont de van oorsprong Scandinavische keten van speciaalzaken je drie verschillende opstellingen.

Allereerst de Playbar van Sonos, volgend weekend ook te zien op de FWD*HiFi-dagen in Kootwijk, die zowel solo- als surround gedemonstreerd wordt. Opstelling twee bestaat uit de populairste AV-receiver van Denon met kleine, makkelijk te plaatsen speakers. De topset is een surround systeem met AV-receiver van NAD en, zoals Hi-Fi Klubben stelt, "volwassen luidsprekers".

De workshop begint in alle vier de vestigingen om 19.00 uur. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelding verplicht. Dat kan op deze pagina, waarbij je ook aan kunt geven in welke vestiging je de thema-avond wilt bezoeken.

EDITORS' CHOICE