NIEUWSNaim Audio

Beter Beeld & Geluid en Latham Audio presenteren 30 jaar NAIT


Redactie HiFi.nl | 06 april 2014 | Naim Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 24 februari 2014

De ge´ntegreerde versterkers van Naim Audio - beter bekend als NAIT - vierden vorig jaar hun dertigste verjaardag. Tijdens een speciale dag bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum staat de gehele versterkerlijn van het Britse merk op zaterdag 12 april vanaf 13.00 uur centraal.

Om het jubileum luister bij te zetten, vernieuwde Naim de gehele serie versterkers. Tijdens het evenement op 12 april wordt niet alleen gedemonstreerd met die nieuwe NAIT 5si, NAIT XS 2 en SUPERNAIT 2, maar zijn ook alle eerdere NAIT modellen aanwezig. Op die manier krijg je een goed beeld van de ontwikkeling die de versterkers in de afgelopen dertig jaar hebben doorgemaakt.

Ook zo benieuwd naar de evolutie van drie decennia Nait traditie, kom dan op 12 april naar Beter Beeld & Geluid Hilversum. Het programma van die dag is globaal als volgt:

13.00 uur Ontvangst
13.30 uur De historie van de Naim NAIT versterkers
14.00 uur Aanvang demonstraties
16.00 uur Nabeschouwen met een hapje en een drankje
16.30 uur Afsluiting

Het aantal plaatsen voor dit bijzondere evenemten is beperkt. Je kunt een plekje bemachtigen door jezelf op te geven bij Beter Beeld & Geluid via e-mail (info@beterbeeldengeluid.nl), of door te bellen naar 06 - 462 26 586.

MERK

EDITORS' CHOICE