Bowers & Wilkins 'Soundtasting' Roadshow bij Overgaauw in Leiden


Redactie HiFi.nl | 25 februari 2014 | Bowers & Wilkins

Afgelopen weekend beleefde de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins zijn primeur tijdens de FWD*HiFi-Dagen, komend weekend kun je de luidsprekers zien bij Overgaauw in Leiden. Ter ere van het vijftigjarig bestaan van die speciaalzaak strijkt de Soundtasting Roadshow van Bowers & Wilkins op 28 februari en 1 maart neer bij de Leidse audiospecialist.

Overgaauw en Bowers & Wilkins presenteren je een fraaie show met tal van opstellingen, demonstraties en nieuwigheden. Natuurlijk kan er geluisterd worden naar de nieuwe 600 Serie, die door tal van nieuwe innovaties en technieken high-end geluid voor iedereen bereikbaar maakt. Daarnaast zijn alle luidsprekerlijnen van Bowers & Wilkins op deze show terug te vinden. Van de befaamde 800 Serie Diamond, waaronder de gelimiteerde 805 Maserati Edition, tot aan de Panorama 2 soundbar.

Ook diverse producten van Rotel en Classé Audio zijn te beluisteren, waaronder de vernieuwde Classé CP-800 en verschillende Rotel producten met streaming mogelijkheden.

Om optimaal te kunnen genieten van de producten van Bowers & Wilkins heeft Overgaauw beide dagen twee demonstraties ingepland. Kijk voor het overzicht - en om je voor deze demo’s aan te melden - op de website van de jubilerende speciaalzaak uit Leiden.

Soundtasting Roadshow bij Overgaauw
Vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart
Breestraat 146-148
2311 CX Leiden
071-5126862
verkoop@overgaauw.com

MERK

EDITORS' CHOICE