"/>
 

NIEUWSLinn

Beter Beeld & Geluid viert 40 jaar Linn Sondek LP12


Redactie HiFi.nl | 30 maart 2014 | Fotografie Bjorn Mateijsen | Linn
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 27 februari 2014

Zoals we eerder al meldden bestaat de Linn Sondek LP12 40 jaar en dat wordt groots gevierd door Linn dealers all over the world. Zo ook bij Beter Beeld & Geluid, naar eigen zeggen "de belangrijkste Linn LP12 specialist van de Benelux".

Tijdens de maanden maart en april zal in de vestiging Zevenbergen van Beter Beeld & Geluid een heus Linn Sondek LP12 museum worden ingericht dat de historie van de in 1973 geïntroduceerde platenspeler behandelt. “Hier zullen de diverse plinten, subchassis, toonarmen, motoren, cartridges, etcetera worden getoond die de fabrikant in de loop der tijd in de Sondek heeft gebruikt”, laat de speciaalzaak weten. "Ons museum is vanzelfsprekend gratis toegankelijk, maar bel wel even van tevoren om te checken of er iemand aanwezig is om u te woord te staan."

Tijdens de jubileummaanden biedt Beter Beeld & Geluid Zevenbergen iedere bezitter van een LP12 een gratis servicebeurt  (exclusief onderdelen). Hiervoor zijn drie zaterdagen gereserveerd, te weten 22 maart, 5 april en 19 april. "Om zeker te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, is het verstandig hiervoor een afspraak te maken", meldt Beter Beeld & Geluid. Dat kan via de website van de speciaalzaak.

Ten slotte zal op twee feestelijke avonden op 27 maart en 10 april volop gedemonstreerd worden met het Linn Klimax Exakt top-systeem en de exclusieve 40th Anniversary Limited Edition Highland Park LP12 - de enige in Nederland. Naast deze prachtige apparatuur kun je tijdens deze exclusieve avonden ook genieten van een Highland Park whiskyproeverij met uitleg door een expert. Om hierbij aanwezig te kunnen zijn, moet je je wel even aanmelden op de website.

Overigens heeft Linn vanwege het 40-jarig bestaan een bijzonder cadeautje voor bezoekers van HiFi.nl. Wie de speciale code LINN40NL gebruikt, kan GRATIS het jubileumalbum Linn 40th Anniversary Collection downloaden op de website van de Schotse fabrikant. Ook in Studio Master kwaliteit!

EDITORS' CHOICE