NIEUWSKlinkt Beter

Klinkt Beter voegt blueware movievault toe aan opendeur weekend


Redactie HiFi.nl | 27 februari 2014

Nieuw in het assortiment bij Klinkt Beter en dit weekend direct in demo bij de Belgische speciaalzaak: de blueware movievault. Een cd-, DVD- en Blu-ray ripper en NAS in één compact en elegant toestel.

Omdat Klinkt Beter dit weekend toch al een zogenaamd opendeur weekend had gepland met 432 Hz, wordt ook direct gedemonstreerd met de nieuwe aanwinst in zowel de 6 terabyte als in de 9 terabyte versie. Die laatste kan volgens Frederic Vanden Poel van Klinkt Beter "tot maar liefst 425 Blu-ray's of 27.000 cd's opslaan op de interne beveiligde storage. Dankzij 20 jaar linux ervaring is Klinkt Beter erin geslaagd deze storage verder te tunen voor grote bestanden zoals Blu-ray's".

De movievault is compatible met de meeste audio- en videostreamers, media players alsook logitech streamers en squeezeboxen. Het is een volledig open systeem waarbij men niet verplicht is een player van hetzelfde merk aan te schaffen.

Tijdens het Klinkt Beter opendeur weekend op zaterdag 1 en zondag 2 maart, beide dagen vanaf 14.00 uur, hoopt Vanden Poel je naast de 432 Hz streamers ook de nieuwe aanwinst te mogen demonstreren.

Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren
+32 473 79 36 91
www.klinktbeter.be
info@klinktbeter.be

EDITORS' CHOICE