NIEUWSJabra

Grote broer voor Jabra Solemate

Jabra was tot twee jaar geleden toch vooral bekend vanwege de handige Bluetooth oortjes waarmee handsfree gebeld kon worden. In het najaar van 2012 introduceerde het Deense merk de Solemate, een Bluetooth en NFC speaker om bijvoorbeeld smartphone of tablet te ondersteunen. Die Solemate heeft nu een grote broer: de Max.

En alles aan de Solemate Max lijkt… ja, maximaal. Zo belooft Jabra betere prestaties, kent de Solemate Max een maximale speelduur van 14 uur, kunnen gebruikers hun smartphone of tablet via de USB-poort opladen, is de Solemate Max nóg steviger gebouwd dan de gewone Solemate én bovendien beschermd tegen vuil, stof en (regen)water.

De boombox kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten op een keur aan afspelers en herbergt twee tweeters, twee woofers en een speciaal ontwikkelde passieve basradiator. Met knoppen op de bovenkant van het apparaat kan de gebruiker rechtstreeks de muziekweergave bedienen. Dat kan ook met de Jabra Sound App 2.0, die zowel beschikbaar is voor iOS als Android.

De Jabra Solemate Max is inmiddels verkrijgbaar in het grijs en heeft een adviesprijs van 399 euro.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »