NIEUWSSonus faber

Sonus Faber Show bij CinemaDream & Audio-life


Redactie HiFi.nl | 27 maart 2014 | Sonus faber
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 12 maart 2014

Om hun samenwerking kracht bij te zetten, houden CinemaDream & Audio-life in Buren op vrijdag 28 en zaterdag 29 maart een show met het nieuw aan het assortiment toegevoegde Sonus Faber.

 

"Sonus Faber biedt alles wat je van een top luidspreker mag verwachten. Klankkleur, middengebied en derde harmonischen", laten de twee Gelderse specialisten weten. "Daarnaast ziet Sonus Faber er waanzinnig mooi uit. Wij kennen geen enkele speaker die zo geweldig is afgewerkt als Sonus Faber."

Tijdens de show zullen CinemaDream en Audio-life in samenwerking met Audiac, de nieuwe importeur van Sonus Faber, "alle belangrijke lijnen laten horen, zowel in stereo als in surround".

"We beginnen met de Toy serie en schuiven op naar de nieuwe Venere en van daaruit naar Olympia om tot slot te eindigen met de beroemde Guarneri en Amati modellen."

Wie tijdens de show een aankoop van het Italiaanse merk doet, staat volgens CinemaDream en Audio-life "een leuke verrassing" te wachten.

In de oude melkfabriek in Buren houdt CinemaDream, onder het genot van een hapje en een drankje, verschillende demonstraties met Sonus Faber op het gebied van home cinema beleving. Hierbij wordt wel aangeraden je aan te melden, om teleurstelling dat er geen plek is, te voorkomen.

Sonus Faber bij CinemaDream & Audio-life
Vrijdag 28 en zaterdag 29 maart van 11.00 - 17.00 uur
CinemaDream & Audio-life
Hulsterstraat 26a
Buren
www.cinemadream.nl 

EDITORS' CHOICE