NIEUWSSonus faber

Sonus Faber show bij Alpha High End Brasschaat


Redactie HiFi.nl | 24 maart 2014 | Sonus faber
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 18 maart 2014

Het Italiaanse Sonus Faber en de Amerikanen van Audio Research hebben met Audiac een nieuwe distributeur in Nederland en BelgiŽ en dat is te merken ook. Opnieuw kunnen we namelijk een fraaie show van de twee merken aankondigen en wel bij Alpha High End in het Belgische Brasschaat.

Op donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 maart en zondag 30 maart kun je onder de noemer La Vita ť Bella bij die speciaalzaak terecht voor het mooiste dat Sonus Faber, Audio Research maar ook Wadia te bieden hebben. Het weekend wordt op donderdagavond ingeluid door Hans Beekhuyzen, die dan een workshop over streaming audio geeft.

De andere drie dagen wordt tussen 10.00 uur en 17.00 uur doorlopend gedemonstreerd op verschillende muzieksystemen, waarbij Theo Wubbolts je door de muziekgeschiedenis leidt. Natuurlijk met weergevers van Sonus Faber, van de Toy Speaker tot en met de Amati Futura. Kijk voor meer informatie op de website van Alpha High End.

Voor datzelfde weekend was eerder al een Sonus Faber show aangekondigd bij CinemaDream en Audio-Life in het Gelderse Buren. Meer informatie over die show vind je hier.

EDITORS' CHOICE