Speakerinruilactie Poulissen weer van start


Redactie HiFi.nl | 21 maart 2014

We kunnen inmiddels wel spreken van een heuse jaarlijkse traditie. Zaterdag 22 maart gaat namelijk de speakerinruilactie bij Poulissen Audio Video Center in Roermond weer van start. Tot en met met zaterdag 31 mei kun jij je huidige paar luidsprekers bij de Limburgse speciaalzaak met flinke korting inruilen bij aankoop van een nieuwe set.

Bij Poulissen vind je een groot luidsprekeraanbod van alle gerenommeerde merken, die stuk voor stuk zonder afspraak te beluisteren zijn. Vergelijken kan ook, want de medewerkers van de Hifispeciaalzaak van het jaar sluiten maar wat graag je huidige luidsprekers aan op de opgestelde apparatuur. Het enige wat je dan natuurlijk wel moet doen, is je eigen setje speakers meenemen.

Mocht je een keuze hebben gemaakt voor een nieuw paar weergevers, dan kun je je oude set gelijk achterlaten en tijdens de speakerinruilweken met extra voordeel inruilen.

De luidspreker inruilactie is geldig van zaterdag 22 maart t/m zaterdag 31 mei 2014. Vraag bij Poulissen Audio Video Center naar de voorwaarden.

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
T: 0475-335716
E: info@poulissen.nl
www.poulissen.nl

Neem ook eens een kijkje op de Special Page van Poulissen Audio Video Center

EDITORS' CHOICE