NIEUWSLinn

Linn Lounge presents… Pink Floyd bij Sound Gallery

Na onder meer The Beatles, The Doors en The Eagles is het nu de beurt aan de belangrijkste symfonische rockbands ooit tijdens Linn Lounge Presents… bij Sound Gallery in Groningen. Op donderdag 17 april staat Pink Floyd namelijk centraal.

Linn Lounge-avonden zijn inmiddels een begrip. De mooiste apparatuur van de Schotse fabrikant in combinatie met de best mogelijke kwaliteit geluidsopname, namelijk Studio Master. Niet alleen geniet je zo van een prachtige weergave, tijdens de Linn Lounge wordt ook stilgestaan bij de geschiedenis van de artiest in kwestie.

Aan de hand van hoogwaardige 24-bit bestanden wordt het gehele oeuvre van de eerste Britse psychedelisch symfonische rockformatie doorgenomen. Luister naar de unieke, vloeiende sound en de maatschappijkritische teksten van Pink Floyd. Dat alles onder deskundige leiding van Tony Franchi van Linn.

Sound Gallery biedt je tijdens Linn Lounge Presents… ook de kans je eigen favoriete artiesten te beluisteren op het Linn systeem. Het maakt daarbij niet uit of dit een recente Studio Master download, een nummer van Spotify of zelfs een film is. Uiteraard wordt ook de catering niet vergeten.

Linn Lounge presents… Pink Floyd
Sound Gallery
Donderdag 17 april 19.30 – 22.30 uur
Noorderstationsstraat 53
9716 AR Groningen
Aanmelden via deze link (OP=OP)
www.soundgallery.nl

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »