NIEUWSDenon

Zomerse sport hoofdtelefoon van Denon


| 27 april 2014 | Denon
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 03 april 2014

Denon haalt de zomer alvast in huis met de nieuwste variant van de Exercise Freak in-ear hoofdtelefoon. Het gaat om een opvallende oranje uitvoering van de AH-W150.

De ultra-lichte en zweetbestendige hoofdtelefoon is voorzien van Denon’s karakteristieke geluidskwaliteit in combinatie met de nieuwste technologie. De in-ears zijn uitgerust met Bluetooth 3.0-connectiviteit plus geïntegreerde versterker en bediening met in-line microfoon. Zo kun je onderweg telefoontjes ontvangen. De oplaadbare batterij heeft een gebruiksduur van zeven uur zodat hij zelfs de langste workout volhoudt. Daarnaast worden de antibacteriële oordopjes in verschillende maten geleverd, zodat er voor iedereen de ideale pasvorm bij zit.

Volgens Denon is bewezen dat muziek luisteren tijdens het sporten de productiviteit met twintig procent verhoogt. Deze hoofdtelefoon heeft echter nog meer prestatie verhogende punten. Zo is er de Denon Sport App met GPS-tracking, een workout-dagboek om je vorderingen en doelen bij te houden, en een online community om je muziek en status met anderen te delen. Verder zijn de in-ears voorzien van een reflecterende nekband zodat je ’s ochtends vroeg en in het donker goed zichtbaar bent.

De oranje AH-W150 Exercise Freak in-ear hoofdtelefoon is vanaf mei verkrijgbaar bij een select aantal Denon-dealers. 

MERK

EDITORS' CHOICE