NIEUWSSonoro

Sonoro introduceert ‘kamergevoelige’ systemen


Redactie HiFi.nl | 07 april 2014 | Sonoro

Sonoro heeft een reeks van ‘room-sensitive’ muzieksystemen geïntroduceerd. De vier producten zijn ontwikkeld voor gebruik in een specifieke kamer: de keuken, slaapkamer of woonkamer.

De GoLondon FM/DAB/DAB+ radio is gemaakt voor de keuken. De knopjes en het scherm liggen wat dieper in het product, zodat geknoei in de keuken geen kwaad kan. Voor deze radio zijn ook verwisselbare en vaatwasbestendige hoezen te krijgen.

De sonoroSTEREO is ontwikkeld voor de woonkamer en is uitgerust met een 2.1 audio systeem, FM/DAB/DAB+ radio, een cd-speler en Bluetooth streaming. Het systeem wordt geleverd met twee speakers. Hij heeft ook een geïntegreerde subwoofer. Deze speakers kun je tevens aansluiten op je televisie.

 

Ten slotte bevinden zich deze serie nog de sonoroRADIO en sonoroCD. Deze zijn ontwikkeld voor de slaapkamer en verkrijgbaar in vijf uitvoeringen: zwart, wit, zilver, rood en groen. Deze modelen hebben 360-graden geluid, Bluetooth-connectiviteit en een USB-poort zodat je je smartphone kunt opladen.

Voor meer info en prijzen, zie de website van Sonoro en van de Nederlandse distributeur.

EDITORS' CHOICE