Feestelijke opening Hi-Fi Klubben Rotterdam


Redactie HiFi.nl | 20 april 2014 | Fotografie Beeldhouwers
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 15 april 2014

Hi-Fi Klubben houdt op 21 april aanstaande een feestelijke opening van het nieuwe filiaal in Rotterdam. Het zal de vijfde winkel in Nederland worden. Tijdens de opening vind je mega aanbiedingen, hapjes en drankjes en live muziek van onder andere Douwe Bob en Elle Bandita.

Hi-Fi Klubben Rotterdam is gevestigd aan de Hoogstraat, een van de oudste straten van de stad. Ook al opent de zaak haar deuren van de nieuwe winkel al op dinsdag 15 april, de officiële opening is op tweede paasdag 21 april. Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Hi-Fi Klubben heeft een hoop uit de kast getrokken om de opening onvergetelijk te maken. Om 14.00 uur treedt Douwe Bob op. Deze jongeman is niet voor niets in 2012 bestempeld als ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’. Later op de middag zal het Nederlandse duo Bombay Show Pig een show geven en er wordt spetterend afgesloten met een DJ set van Elle Bandita en Thomas Sciarone.

Hi-Fi Klubben heeft al meer dan 80 fysieke winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Nederland. Daarmee is Hi-Fi Klubben in Europa de grootste gespecialiseerde keten voor hoogwaardige audio. Ook in Rotterdam kun je de producten in alle rust en stilte zien, horen en vergelijken. HiFi-Klubben laat je graag een aantal mogelijkheden en sets zien en horen, zodat je precies kunt bepalen wat je graag wilt hebben. Om te voorkomen dat je in de winkel op je beurt moet wachten, biedt HiFi-Klubben je de mogelijkheid om een afspraak voor een demonstratie of luistersessie te maken - zelfs buiten de normale openingstijden. Maar eerst tijd voor een feestje op tweede paasdag! 

HiFi Klubben Rotterdam
Hoogstraat 137
3011 PM Rotterdam

Telefoon : 010-4125000
E-mail: rotterdam@hifiklubben.nl
Website  

EDITORS' CHOICE