Vestbo Trio bij Hi-Fi Klubben


Redactie HiFi.nl | 27 april 2014

Hi-Fi Klubben staat van woensdag 29 april t/m zaterdag 3 mei volledig in het teken van live muziek. Net als vorig jaar worden alle winkels bezocht door het Deense Vestbo Trio, dat onlangs zijn tweede album uitbracht.

Bij Hi-Fi Klubben kun je natuurlijk een hoop apparatuur beluisteren. Hoe mooi die soms ook klinkt, live muziek overtreft alles. Dat vinden ze bij Hi-Fi Klubben ook en daarom nodigen ze je graag uit voor het bijwonen van een live concert van het Vesbo Trio in een van de winkels – inclusief de nieuwe vestiging in Rotterdam. Het schema vind je hieronder.

 

Het Vestbo Trio timmert al een aantal jaren succesvol aan de weg met een mix van jazz en blues. Bestaande uit een drummer, gitarist en bassist vertelt dit instrumentale trio met ieder nummer een verhaal, zoals ook een singer-songwriter dat zou doen. Het laatste 5-track album ‘Flowmotion’ is opgenomen voor een publiek van 25 mensen en schoot op de dag van release meteen door naar de 1e plaats van de Deense iTunes Jazz store! Het album is voor Hi-Fi Klubben klanten gratis te downloaden als HD audio of MP3-bestand. 

Speelschema:
Dinsdag 29 april, 19:30 uur: Hi-Fi Klubben Utrecht
Woensdag 30 april, 19:30 uur: Hi-Fi Klubben Hilversum
Donderdag 1 mei, 19:30 uur: Hi-Fi Klubben Rotterdam
Vrijdag 2 mei, 19:30 uur: Hi-Fi Klubben Haarlem
Zaterdag 3 mei, 15:00 uur (!): Hi-Fi Klubben Amsterdam

De concerten zijn gratis en er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden moet daarom via deze link! Michael, Eddi en Jesper hopen dat je komt kijken en luisteren. Meer info over het Vestbo Trio vind je hier.  

EDITORS' CHOICE