NIEUWSLinn

Lancering Linn Akurate Exakt bij BBenG


Redactie HiFi.nl | 15 mei 2014 | Linn

Bezoekers kunnen op 17 mei bij Beter Beeld & Geluid Hilversum terecht voor de feestelijke lancering van de Linn Akurate Exakt. Vanaf 13.00 uur kun je zelf ontdekken hoe deze technologie klinkt.

De Exakt technologie in de Akubarik biedt meer muziekliefhebbers de kans geluid op zijn best te beleven. Exakt elimineert de bronnen van verlies inherent aan een traditionele analoge hifi-keten door het verliesvrije digitale signaal tot in de speaker ook echt digitaal te houden. Dit betekent dat een Studio Master file (en iedere andere muziekbron) nu perfect digitaal kan worden getransporteerd tot in de speaker, aldus Beter Beeld en Geluid. 

Exakt tovert de speaker om tot een intelligent, opwaardeerbaar product. Het Akurate Exakt systeem bestaat uit een Akurate Exakt DSM en Exakt Akubarik luidsprekers en maakt gebruik van de grensverleggende Exakt technologie zoals vorig jaar geďntroduceerd in Linn's Klimax Exakt topsysteem. Binnenin de Exakt luidspreker bevindt zich een digitaal platform met een scala aan geluidsverbeteringen dat de Linn Specialist alle mogelijkheden geeft om het systeem te optimaliseren voor iedere luisterruimte. Dit geeft de zekerheid van het best mogelijke geluid, ongeacht de eigenschappen van de kamer of de geprefereerde luidsprekerlocatie.

Tijdens de demonstraties zal Beter Beeld & Geluid je het verschil laten horen tussen een 'traditionele' actieve Akubarik + Akurate DSM en de nieuwe Akubarik Exakt + Akurate Exakt DSM. Uiteraard word je uitgebreid te woord gestaan en is er ruimte en tijd voor een ontspannen hapje, drankje en praatje! Gratis opgeven voor de show kan via deze link

EDITORS' CHOICE