NIEUWSEsoteric

Esoteric Grandioso show bij Overgaauw


Redactie HiFi.nl | 15 mei 2014 | Esoteric

Overgaauw te Leiden houdt op 23 en 24 mei een demo met de Esoteric Grandioso set. Deze set bestaat uit de cd transport, 2 x mono DAC, voorversterker en 2 x mono eindversterker. Er zal gebruik gemaakt worden van de Piega Master One, de Kef Blade en de B&W 800 speakers.

Met de nieuwe Esoteric Grandioso componenten is er opnieuw een grens verlegd en is de lat weer omhoog gegaan. Mede door het prachtige design is ook meteen duidelijk waarom deze set de naam Grandioso heeft gekregen. Je cd's en andere bronnen zullen met deze high-end audio systeem klinken als nooit tevoren, Aldus Overgaauw.

Alles zal worden aangesloten met de top range bekabeling van Audioquest. Zowel voor de stroom , interlinks als mede de speakerkabels. Ook zal Rui Odawara van Esoteric uit Japan aanwezig zijn. Tevens zijn er vertegenwoordigers van Piega, Kef en B&W aanwezig.

De Demo's zijn voor iedereen gratis toegankelijk en worden gegeven in een speciale ruimte. De demonstratietijden zijn vrijdag 23 mei om 20.00 uur en zaterdag 24 mei om 14.00 uur. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst en kan via e-mail, telefoon of de agenda op de website.  

Overgaauw
Breestraat 146 E (boven de winkel)
2311 CX Leiden

E-mail: verkoop@overgaauw.com
Tel: 071-5126862
Website 

EDITORS' CHOICE