NIEUWS

Op weg naar High-end München


Thomas van den Bossche | 15 mei 2014

Het is weer zo ver: de belangrijkste beurs ter wereld voor audio opent vandaag zijn deuren. Een deel van de redactie is reeds in München, en geeft hier alvast een voorbeschouwing op wat er allemaal te zien - én vooral - te horen is op deze nirwana van de betere klank.

De naam van deze befaamde audiobeurs – veruit de grootste in Europa – laat er weinig twijfel over bestaan: high-end audio apparatuur, daar draait het hier om. Elk zichzelf respecterend merk dat zich met de betere hifi bezighoudt slaat hier vandaag z’n tenten op. Okee, er ontbreken er een paar – Meridian en B&W, waar zitten jullie? – maar de grote meerderheid tekent wel degelijk present. En dus hebben we een drie man sterk team in de startblokken staan om vanuit München verslag uit te brengen.

Denk aan luisterimpressies, sfeerbeelden, tekst en uitleg over interessante nieuwe producten en ditto ontwikkelingen en een flink pakket fraaie videobeelden: het komt er allemaal aan. Maar voor het zover is moeten we ons eerst maar eens buigen over de vraag of high-end hifi vandaag eigenlijk nog wel relevant is…

EDITORS' CHOICE