NIEUWS

Lezersactie: Illustrated History of High-End Audio


Redactie HiFi.nl | 25 mei 2014

Voor de echte audioliefhebber hebben we een prachtige aanbieding in petto! Als enige in de Benelux kunnen we de ongelooflijk knappe Illustrated History of High-End Audio Volume One: Loudspeakers van The Absolute Sound aanbieden, en dat zelfs met een forse korting! In plaats van de reguliere 129 euro, bieden wij je dit 320 pagina’s dik referentiewerk aan voor slechts 99 euro (inclusief verzending naar Nederland of België).

Als audioliefhebber weet je dat weinig dingen zoveel voldoening geven als je neervlijen in je favoriete zetel en te genieten van het prachtige geluid dat uit je hifiketen komt. Maar als audiofanaat wil je ook weten hoe die klank tot stand komt. Het grote speakerboek van The Absolute Sound brengt de geschiedenis van de luidspreker in kaart, met aandacht voor revolutionaire doorbraken en de luidsprekers die de iconen van hun tijdperk waren.

Dit is een prachtig afgewerkt boek - niet toevallig in het formaat van een vinylhoes – met honderden mooie illustraties. De auteurs zijn deskundigen die elk gemiddeld meer dan dertig jaar actief zijn in de audiowereld, met als hoofdman de bekende Robert Harley. Dit is het meeste complete – en mooiste! – luidsprekerboek ooit. Kan dit ontbreken op je koffietafel?

Klik hier om het boek te bestellen!

Dit is een boek dat bol staat van leuke audiofeitjes, zoals:

* Wie maakte de eerste stereo-opname van een orkest?
* Wie bouwde het grootste en duurste luidsprekersysteem - het woog 12 ton?
* Wist je dat de luidsprekers van Raidho Acoustics geïnspireerd zijn door fietstechnologie?

 

[issuuembed]

 

 

Op High End München hadden we de kans om Robert Harley persoonlijk te spreken en voor de camera te zetten. Bekijk zeker dit filmpje, en je zal meteen ontdekken met hoeveel passie dit boek gemaakt is!

High End München: Interview met Robert Harley from Redactie Xingo on Vimeo.

Deze bijzondere aanbieding mogen we onze lezers doen samen met onze collega's van The Absolute Sound. De hoge korting wordt mogelijk gemaakt doordat wij alle bestellingen in een keer gaan plaatsen bij The Absolute Sound. We gaan de bestelde boeken in augustus 2014 leveren. Bestel snel jouw editie via Hifidelity!

EDITORS' CHOICE