Bang & Olufsen introduceert BeoLab 20

Bang & Olufsen heeft nieuwe draadloze luidsprekers geďntroduceerd met de naam BeoLab 20. Dankzij het geďntegreerde Immaculate Wireless Sound-concept kan de gebruiker van muziek genieten ‘zoals de componist dat ooit zelf heeft bedoeld’, aldus B&O.


Nieuwe sound-engine
De volledig nieuwe, digitale sound-engine levert volgens B&O meer vermogen om signalen te verwerken dan enig andere luidspreker van dit formaat. Dit levert een natuurgetrouw geluid op. Dankzij de grote vermogensreserves zijn de actieve luidsprekers van de BeoLab 20 in staat om middentonen op een ‘voortreffelijke wijze’ te reproduceren en de lage tonen krachtig weer te geven. Met deze luidsprekers heeft de gebruiker geen aparte subwoofer meer nodig volgens het merk.

Ontworpen voor geluid
De BeoLab 20 wordt gekenmerkt door een minimalistisch ontwerp. De Acoustic Lens-tweeter verspreidt de hoge frequenties gelijkmatig, in een boog van 180 graden door de ruimte. Dus ongeacht de positionering van de luidsprekers klinkt het geluid overal hetzelfde. Door de aluminium voet lijkt de kast boven de vloer te zweven en komen de basprestaties nog beter tot hun recht. De achterkant van de luidspreker is eveneens intrigerend en dat is niet zonder reden; het zwarte koelingsrooster verspreidt warmte, zodat de krachtige drivers alles uit de kast kunnen halen – zonder gevaar voor oververhitting.

Een set BeoLab 20-speakers is nu wereldwijd verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-winkels voor € 8.999.

EDITORS' CHOICE