NIEUWSBeats

Beats komt met Solo2


Redactie HiFi.nl | 02 juni 2014 | Beats

Het net door Apple overgenomen Beats introduceert de nieuwe Solo2 hoofdtelefoon. De Beats by Dre Solo2 zou in tegenstelling tot haar voorganger een dynamischer en groter klankspectrum laten horen.

Ondanks de immense populariteit van de Beats-hoofdtelefoons, wordt de geluidskwaliteit door kenners vaak in twijfel getrokken. Dat komt vooral doordat bij deze ‘hiphop hoofdtelefoons’ de lage tonen te sterk vertegenwoordigd zijn. Dat knalt natuurlijk lekker bij een stevige rapplaat maar is niet geschikt voor elke stijl en komt de kwaliteit niet per se ten goede.

Beats heeft goed geluisterd naar de kritieken want volgens het merk geeft de Solo2 een meer helder en dynamischer geluid waardoor deze hoofdtelefoon geschikt is voor alle stijlen. De headphone is evengoed voorzien van de typische Beats-look: een gestroomlijnde vorm en een gladde afwerking.

De hoofdband is nog ronder gemaakt voor meer comfort. De over-ears sluiten volgens Beats goed aan, zodat geluidsverlies tegengegaan wordt. De Solo2 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, grijs en roze voor een prijs van 199 euro. 

EDITORS' CHOICE