Avantgarde Acoustic ZERO 1 bij BB&G

Beter Beeld en Geluid houdt van 6 juni tot en met 20 juni doorlopend demonstraties met de nieuwe Avantgarde Acoustic ZERO 1 speakers. Volgens BB&G is de speaker een van de meest uitzonderlijke op de markt. Daarom willen ze deze graag persoonlijk aan je demonstreren.

Door de hoorntechnologie van Avantgarde te koppelen aan een volledig actieve digitale aansturing, is er een enorme stap gemaakt in compactheid, integratie en eenvoud. Dankzij zijn duidelijke, simpele en compacte vorm integreert de ZERO 1 goed in een modern interieur, waarbij de integrale sferische hoorn een lichtend voorbeeld is voor functionele schoonheid, aldus BB&G.

Digitale processoren, analoog/digitaal omzetters, eindversterkers en luidsprekers - allen in een volledig geďntegreerd systeem. Zo worden de hoge- en middentonen aangestuurd door ieder een klasse A analoge versterker en wordt de laag-sectie aangestuurd met een 400 W klasse D-versterker. De filtering geschiedt volledig in het digitale domein, waarbij ook gelijk het exact tijdscorrect maken van de drivers onderling wordt gegarandeerd.

De luidsprekers communiceren met elkaar via een radioverbinding. Ze dienen ieder alleen met het lichtnet te worden verbonden, waarbij de 'master' speaker wordt verbonden met willekeurig iedere digitale bron, zoals een AirPort Express. Dat is alles.

Beter Beeld en Geluid nodigt iedereen tussen 6 en 20 juni uit om samen met hen deze speaker te beluisteren! 

Beter Beeld en Geluid  
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum

Tel:035 621 5346
Website  

EDITORS' CHOICE