NIEUWSLogitech

Logitech komt met nieuwe draadloze speaker


Redactie HiFi.nl | 07 juni 2014 | Logitech

Aan het begin van de zomer schieten de draadloze speakers altijd als paddenstoelen uit de grond. Logitech introduceert de nieuwe Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker, een speaker voor een mobiele muziekervaring.

De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker beschikt over speciale drivers die zorgen voor een veelvoud aan geluidsmogelijkheden, met precieze basrespons en gedetailleerde midden- en hoge tonen, aldus de fabrikant. Met deze speaker kunnen gebruikers muziek en video’s afspelen vanaf elke Bluetooth-apparaat tot ruim 10 meter. Hierdoor hebben gebruikers de vrijheid om hun media overal mee naartoe te nemen. 

De nieuwe draadloze speaker van Logitech is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Gebruikers kunnen het volume aanpassen en telefoongesprekken beheren, zonder ook maar een beat te hoeven missen. Dankzij de ingebouwde batterij kunnen gebruikers bovendien genieten van vijf uur durende, non-stop playtime. De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker kan worden opgeladen dankzij de meegeleverde micro-USB-kabel.

De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf augustus 2014 voor een adviesprijs van 69,00 euro. Kijk voor meer informatie op de Logitech website.  

EDITORS' CHOICE