NIEUWSJBL

JBL introduceert nieuwe sport in-ears


Redactie HiFi.nl | 15 juni 2014 | JBL

JBL heeft haar nieuwe Synchros Reflect en Synchros Reflect BT (Bluetooth) in-ear hoofdtelefoons geïntroduceerd. De hoofdtelefoons bieden volgens JBL krachtige audioprestaties en zijn voorzien van ergonomisch vormgegeven Freebit oordopjes. Door de felgekleurde, reflecterende kabel ben je ook nog eens zichtbaarder in het donker.

JBL Synchros Reflect in-ear hoofdtelefoon
JBL Synchros Reflect leidt volgens het merk niet af tijdens sport, waardoor je tot het uiterste kunt gaan. De Freebit oordopjes, geleverd in drie maten, zijn specifiek ontworpen om goed in het oor te blijven zitten, hoeveel je ook beweegt. Ze sluiten voorzichtig maar stevig het oor af en kanaliseren het geluid.

De lengte van de kabel is te verstellen, waardoor je jouw muziekapparaat op een plek kunt dragen die jouw voorkeur heeft. De ingebouwde magneten zorgen ervoor dat je de oordopjes om je nek kunt dragen omdat ze in elkaar klikken. Geen loshangende kabeltjes meer die in sportkleding blijven hangen. Met het bedieningsknopje in de kabel, die zweetbestendig is, kun je telefoongesprekken aannemen, muziek bedienen en het volume aanpassen. Kies iOS voor Apple-apparaten of universeel voor compatibiliteit met de meeste andere apparaten. Synchros Reflect in-ear is vanaf juni verkrijgbaar voor 59,99 euro.

JBL Synchros Reflect BT in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth
De draadloze Bluetooth-technologie zorgt voor vijf uur lang muzikaal plezier met jouw favoriete muziek. Je ontvangt de Freebit oordopjes in drie maten, waardoor ze altijd passen, comfortabel en stevig zijn. Met de unieke in-line schuifsluiting is het gemakkelijk om de kabellengte aan te passen. Ook heb je daardoor de microfoon bij de hand, maar zit hij niet in de weg. Met het bedieningssysteem in de kabel kun je telefoongesprekken opnemen, muziek bedienen en het volume aanpassen. En als je niet luistert, wikkel dan de oortjes rond je nek want door de ingebouwde magneten klikken de oordopjes aan elkaar. De zweetbestendige hoofdtelefoon is uitgerust met 8,5 mm drivers. JBL Synchros Reflect BT in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth is verkrijgbaar vanaf juni voor een adviesverkoopprijs van € 99,99. Kijk voor meer info op de site van JBL. 

EDITORS' CHOICE