Van de Leur Audio atelier geopend

Sinds enkele weken is het koffieconcept Van de Leur geopend voor het publiek. In de bar en Huyskamer was alle audioapparatuur al hoorbaar, maar het atelier was nog gesloten. Vanaf nu kun je ook elke zaterdag terecht bij het audio atelier.

In het atelier zijn de 002 voorversterker, 402 eindversterker en de gloednieuwe ‘David’ luidsprekers hoorbaar. Er zijn streaming demonstraties maar bovenal wordt er veel vinyl gespeeld. Naast de Van de Leur Audio producten wordt er gebruik gemaakt van een Chord Hugo DAC en een Transrotor platenspeler.

Vanaf dit weekend is het atelier iedere zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend voor bezoek. Daarbuiten is het mogelijk om op afspraak te komen luisteren. In het atelier wordt straks naast gedemonstreerd, ook gewerkt aan nieuwe prototypes en worden de bestaande producten zichtbaar voor het publiek met de hand gebouwd.

Van de Leur Audio nodigt je van harte uit voor een kopje koffie en thee én aan de overkant voor de custom producten in het gloednieuwe atelier.

Van de Leur Audio B.V.        
Breestraat 117                    
2311 CL  Leiden

EDITORS' CHOICE