NIEUWSTivoli Audio

Zomerpromo: Stream muziek altijd en overal met de PALBT


Redactie HiFi.nl | 16 juli 2014 | Tivoli Audio

In 2002 zette de introductie van de originele Tivoli Audio PAL een nieuwe standaard voor portable audio dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige geluidskwaliteit. Nu, twaalf jaar na zijn introductie, is de PAL nog steeds één van de meest populaire draagbare radio’s. En met de toevoeging van Bluetooth-technologie is hij alleen maar nog beter geworden.

De originele PAL bestaat nog steeds. Onze recensent schreef er destijds een uitgebreide review over die je hier kunt lezen. De PALBT heeft alles in huis wat deze oudere broer ook heeft. Dezelfde looks, dezelfde betrouwbaarheid, dezelfde batterij en dezelfde gemakkelijke bediening maar dan mét extra voordelen: Bluetooth, een hoogglans afwerking, verschillende kleurenopties en vanwege de zomerpromotie is hij nu zelfs voordeliger dan de originele PAL!

PALBT is kort voor Portable Audio Laboratory Bluetooth. Naast het beluisteren van je favoriete radiostations kies je nu net zo makkelijk voor het streamen van je eigen muziek vanaf laptop, tablet, smartphone of ander Bluetooth-apparaat. Dankzij Bluetooth heb je dus geen kabels meer nodig om je draagbare muziekcollectie te beluisteren. En omdat de PALBT minder dan een kilo weegt en spatwaterdicht is, neem je hem echt overal mee naartoe; van de keuken tot de tuin en van het park tot je favoriete vakantiebestemming.

De nodige stroomtoevoer voor de PALBT wordt verzorgd door een ingebouwde, oplaadbare NiMH batterij. De voordelen? Je laadt de PALBT in drie uur volledig op en kan vervolgens tot wel 16 uur genieten van radio of muziek, waar en wanneer je maar wil.

ZOMERPROMOTIE
Bespaar nu tot en met 31 juli €100,- op de aankoop van een PALBT. Ga langs bij één van de officiële Tivoli Audio dealers of bestel je PALBT direct online op www.tivoliaudio.nl.

EDITORS' CHOICE