B&W Group werkt samen met Savant


Redactie HiFi.nl | 04 augustus 2014 | Bowers & Wilkins

B&W Group Benelux laat weten dat het is aangesteld als onafhankelijke vertegenwoordiger en distributeur van Home Automation merk Savant System LLC in de Benelux. Na successen in de VS en het Verenigd Koninkrijk zet B&W in op de ontwikkeling van een goede representatie in de rest van Europa. 

Deze samenwerking is volgens B&W Group gebaseerd op het toenemend belang van geïntegreerde kwalitatieve totaaloplossingen. Zo zijn er duurzame relaties opgebouwd met verlichtingsspecialisten, architecten en andere professionals in de Benelux. Die kunnen nu Savant toepassen als het controle systeem in zowel de residentiële als de professionele markt.

De hardware en software van Savant wordt beheerd met Apple iOS en Android-apparaten die door miljoenen mensen wereldwijd in gebruik zijn. Met een Savant systeem kan alle technologie en elektronica worden beheerd: home cinema, muziek, beveiliging, klimaatbeheersing, verlichting, energieverbruik, verduistering en nog veel meer.

B&W Group zal naast technische ondersteuning ook de trainingen, sales support en de marketing verzorgen.

PUUR audio, video & domotica uit Oostzaan had de primeur om als eerste in de Benelux een samenwerking met Savant op te zetten. PUUR heeft in twee jaar tijd vele succesvolle projecten met Savant opgeleverd en werkt op dit moment aan meerdere grote automatiseringsprojecten.

MERK

EDITORS' CHOICE