B&W show Audio TV Centrum

Zaterdag 9 en zondag 10 juli stond bij Audio TV Centrum in Eindhoven de Bowers & Wilkins Nautilus opgesteld. Bezoekers van de speciaalzaak konden beide dagen naar deze bijzondere high-end speakers luisteren, en er was een vertegenwoordiger van het merk aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Voor de aansturing van de Nautilus speakers werden 4 Classé eindversterkers gebruikt, en als voorversterker de nieuwe Classé CP800.

 

Er waren ook andere modellen van het merk opgesteld. Zo was er veel interesse voor de PM1 of Personal Monitor 1, de compacte speakers die komende week in een uitgebreide bespreking op HiFi.nl voorbij zullen komen. Ook de P5 hoofdtelefoon stond in de belangstelling; Audio TV Centrum heeft onder de bezoekers van de luistershow zelfs een set verloot.

De vele bezoekers van de show waren erg onder de indruk, liet Wilbert Schepens van Audio TV Centrum weten. Zowel van de show rond en de audiokwaliteiten van de Nautilus, als van het uitgebreide high-end aanbod dat het diepe pand dat aan de Geldropseweg gelegen is te bieden heeft. "Zij hadden niet verwacht dat achter onze naam zo`n geweldige winkel zit!" 

Veel lezers van HiFi.nl hebben de luistershow ook weten te vinden. Uit diverse delen van het land kwamen geïnteresseerden die de aankondigingen op de website hadden gelezen, liet Wilbert weten. Naast de Nautilus waren zij ook erg te spreken over de 800 Diamond die voor de gelegenheid, of eigenlijk zoals altijd, prominent opgesteld stond. Ook de nieuwe PM1 oogstte veel lof: "Onvoorstelbaar wat een indrukwekkend geluid komt er uit zo’n kleine monitor," liet één van hen zich ontvallen.Audio TV Centrum
Geldropseweg 75
5611 SE Eindhoven

T: 040-2111865
F: 040-2117498
Website
 

Zie ook onze 360 graden foto`s van Audio TV Centrum.

MERK

EDITORS' CHOICE