HOBO Hifi zomergekte


Redactie HiFi.nl | 15 juli 2011

HOBO Hifi is op 30 juni weer van start gegaan met de jaarlijkse Summersale, een gigantische opruiming met veel voordeel voor de consument. Net als voorgaande jaren heeft het concern zowel in januari als in juli de gehele maand eersteklas aanbiedingen.  

Het is inmiddels wel bekend: zomermaanden zijn opruimingsmaanden. Net als vele andere winkelgroepen in de detailhandel, houdt HOBO Hifi een grootschalige uitverkoop in de eerste volle maand van de zomer. De hifi-keten biedt honderden verschillende producten aan die tot wel vijftig procent in prijs verlaagd zijn. Alle magazijnvoorraad en showmodellen moeten weg, waardoor de zeventien verschillende vestigingen – verspreid over het hele land – op een behoorlijke stormloop kunnen rekenen. HiFi.nl belde met Hans Peter Rietveld, retailmanager bij HOBO en rayonhoofd van acht van de zeventien filialen, om te vragen hoe de verkoop loopt.

"Het is een groot succes," is de eerste reactie, "we hebben nu halverwege de maand al erg hoge sales behaald." Toevallig bellen we qua zomerweer op een wat mindere dag, maar ook tijdens de warmere periode aan het begin van de maand wist winkelend Nederland de filialen van HOBO te vinden. "De uitverkoop overtreft vooralsnog zelfs de opruiming die we in januari hadden, " voegt Hans Peter toe, "terwijl die winteraanbiedingen doorgaans meer publiek trekken."

Alle productgroepen uit het assortiment van HOBO Hifi zijn tijdens de jaarlijkse Summersale vertegenwoordigd, waardoor er voor ieders smaak aanbiedingen te vinden zijn: van Audio Physic luidsprekers tot Dynaudio subwoofers, en van Arcam versterkers tot Panasonic plasmaschermen. Het volledige overzicht is hier te vinden. Let op: deze lijst wordt dagelijks aangepast, om het huidige aanbod zo compleet mogelijk te houden. Er wordt gedurende de maand namelijk nog altijd apparatuur toegevoegd. Doe er je voordeel mee!

EDITORS' CHOICE