NIEUWSSony

Sony komt met nieuwe soundbar


Redactie HiFi.nl | 12 september 2014 | Sony

Bijna elk merk dat er toe doet heeft ondertussen wel een soundbar op de markt gebracht. Sony komt weer met een nieuw model, namelijk de HT-GT1. Het merk belooft met deze soundbar meer volume dan ooit. 

De nieuwe HT-GT1 voegt 260W 2,1-kanaalsgeluid toe aan je televisie. De behuizing van de Soundbar en de aparte subwoofer zijn gemaakt van hout. Sony belooft dat hiermee interne trillingen en resonantie worden tegengegaan. De Clear Voice-technologie garandeert heldere dialogen wanneer je naar het nieuws of tv-series kijkt.

Sluit de soundbar aan op je tv, steek er een USB-stick met MP3-bestanden in of sluit je iPhone/iPad/iPod of MP3-speler met favoriete muziek aan. Met één aanraking koppel je de Sound Bar draadloos (via Bluetooth) met een NFC-compatibele smartphone of tablet. Je kunt de Sound Bar via Bluetooth bedienen vanaf je telefoon met Sony’s gratis app SongPal voor iOS/Android.

Dankzij de handgrepen draag je de GT1 en de subwoofer zo van de ene kamer naar de andere. De Sound Bar kan ook direct op de subwoofer-behuizing geplaatst worden.

Druk op de BASS BAZUKA knop voor heftigere basgeluiden en een lichtshow van de kleurrijke ledverlichting. Heb je al een Sony audio- of minisysteem in huis? De Soundbar is direct aan te sluiten via de Party Chain-functie. De nieuwe HT-GT1 van Sony is vanaf eind oktober 2014 verkrijgbaar in het zwart voor een adviesprijs van 200,- euro.

EDITORS' CHOICE