NIEUWSBose

Bose introduceert nieuwe QuietComfort 25


Redactie HiFi.nl | 17 september 2014 | Bose

Bose heeft de QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling headphones geďntroduceerd. Deze nieuwe generatie hoofdtelefoons hebben een nieuw ontwerp dat ruis onderdrukt, geluid verbetert en de draagbaarheid verbetert, aldus Bose.

Het geluid van de QuietComfort 25 headphones is volgens het merk verbeterd zodat muziek nauwkeuriger en helderder wordt weergegeven. De Active EQ-technologie levert een gelijkmatigere frequentierespons over het hele geluidsspectrum en bij alle volumes. TriPort-technologie zorgt voor lage bassen en de lagere ruisdrempel vermindert het veelvoorkomende 'gesis' van de meeste hoofdtelefoons met ruisonderdrukking.

Bose-technici hebben aan zowel de binnen- als buitenkant van de oorschelp microfoons geplaatst die ongewenste geluiden opvangen en meten. De metingen worden vervolgens naar een digitale elektronische chip gestuurd die in een fractie van een milliseconde een nauwkeuriger gelijkwaardig en tegengesteld ruisonderdrukkend signaal berekent.

Het mechanische design van de hoofdband is opnieuw ontworpen om dichter op het hoofd te zitten. De oorkussens zijn gemaakt van leer en de oorschelpen hebben een bumper van TPE en een gegoten draaipunt van zink. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en je kunt ze opvouwen.

De QuietComfort 25 headphones worden geleverd met één AAA-batterij voor tot wel 35 gebruiksuren. En als de batterij leeg is, gaat de muziek gewoon verder. Met de in-line afstandsbediening en microfoon kun je makkelijk telefoontjes beantwoorden met geselecteerde iPod-, iPhone- en iPad-modellen en bepaalde smartphones.

De Bose QuietComfort 25 headphones zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart of wit, elk met blauwe accenten. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar voor de aanbevolen verkoopprijs van € 299,95. 

EDITORS' CHOICE