NIEUWSSonos

Flexson platenspeler voor Sonos


Redactie HiFi.nl | 20 september 2014 | Sonos

Het merk Flexson heeft een digitale platenspeler aangekondigd die speciaal is bedoeld voor connectie met het Sonos multiroom systeem. Deze VinylPlay kan niet alleen 33/45rpm platen via je Sonos speakers ten gehore brengen, hij kan ook gebruikt worden in combinatie met andere apparaten.

De komst van het apparaat is geen verrassing. Naast streaming en het Sonos systeem is ook vinyl populairder dan ooit. VinylPlay is uitgerust met een analoog-naar-digitaal converter en kan daarom worden gekoppeld aan (actieve) luidsprekers, AV-systemen en computers. VinylPlay kan zelfs digitale kopieŽn maken van je meest geliefde LPís.

Gebruikers van Sonos kunnen de platenspeler direct koppelen aan de Sonos Play:5 of Sonos Connect via de kabels die je erbij krijgt. VinylPlay is nu al te bestellen via pre-order op Amazon en via Flexson†en wordt eind deze maand geleverd. Daar moet je wel 329 pond voor neertellen, zoín 415 euro (exclusief verzendkosten). Of en tegen welke prijs dit product in Nederland en BelgiŽ te koop zal zijn, is nog niet bekend.†

EDITORS' CHOICE