Linn Lounge presents Pink Floyd bij Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2014

Een nieuw Linn Lounge-avontuur, met een meer dan klinkende naam: Beter Beeld & Geluid presents... Pink Floyd! Vergezel de gastheren van de speciaalzaak in Hilversum op donderdag 23 oktober voor de legendarische muziek van deze band in de hoogst mogelijke kwaliteit beschikbaar – op een Linn Exakt-systeem.

"Je ontdekt de innerlijke waarde van Pink Floyd's psychedelische en conceptuele stijl en ontdekt verborgen juweeltjes in hun geest-verruimende mix van science fiction en sociaal commentaar. Ook zullen we u alles vertellen over de werking van Linn Exakt en alle voordelen die dit systeem met zich meebrengt uitleggen." Dat is wat de gastheren je voor deze donderdagavond 23 oktober beloven. 

Ook zullen ze proberen om al je vragen te beantwoorden over de muziek, opnames en de apparatuur, en word je verwend met lekkere snacks en drankjes. Je kunt zelfs je eigen muziek beluisteren op een Linn geluidssysteem, dus neem zeker een USB-stick mee! Naast een Klimax Exakt en Akurate Exakt, zal er ook een Majik systeem staan opgesteld.

Over Exakt:
Exakt is een hifi revolutie! Door integratie van digitaal/analoog omzetting, digitale signaalbewerking en actieve aansturing en streaming in de speakers, elimineert Linn met Exakt alle verliezen die worden veroorzaakt door analoge wisselfilters, corrigeert het systeem voor de minimale variaties in luidsprekereenheden en optimaliseert ze de prestaties van de luidsprekers in de kamer. Het resultaat: een weergave die dichter ligt bij de 'Studio Master' dan ooit!

Hieronder twee video's die uitleggen wat Exakt precies doet, en hoe:

Tijdens deze sfeervolle 'Linn Lounge presents... Pink Floyd', op donderdagavond 23 oktober vanaf 19u, zullen de gastheren je uitleggen en natuurlijk uitgebreid demonstreren hoe Exakt een revolutie is op audio-gebied, die je de muziek van Pink Floyd compleet laten herontdekken!

Het programma is als volgt:

  • 19:00 - Ontvangst
  • 19:30 - Uitleg Linn Exakt
  • 20:00 - 'Linn Lounge presents...' Pink Floyd
  • 21:30 - Hapje/drankje
  • 22:30 - Afsluiting

Bestel hier snel je ticket(s) of stuur een mail naar info@beterbeeldengeluid.nl en wees erbij op 23 oktober! Kijk hier voor contactinformatie van Beter Beeld & Geluid Hilversum.

EDITORS' CHOICE