NIEUWSDynaudio

Lexicom demonstreert Xeo-speakers van Dynaudio


Redactie HiFi.nl | 13 november 2014 | Dynaudio

Dynaudio presenteert komende vrijdag de nieuwe Focus XD bij Wifimedia, maar ook bij Lexicom zijn dit weekend een aantal producten van het Deense merk te beluisteren. Op zondag 16 november vinden er demonstraties plaats van de draadloze Xeo4 en Xeo6-speakers.

De Xeo4 en de Xeo6 zijn een vloerstaander en een boekenplankmodel. De speakers hebben nog meer aansluitmogelijkheden en features is in vergelijking met de voorgaande Xeo-modellen. Daarnaast hebben de Xeo4 (lees hier onze recensie van dat model) en de Xeo6 meer versterkervermogen aan boord en is de klankkwaliteit verbeterd.

Bovenop de luidsprekerkasten is een kleine bedieningsunit aangehecht waarmee je de voornaamste functies kunt bedienen. Speciaal voor de mensen die hun afstandsbediening wel eens kwijtraken. Daarbij geeft de unit ook visuele feedback, zodat de gebruiker kan zien wat hij aan het doen is.

De demonstraties vinden plaats op zondag 16 november tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Maar ook na 16 november blijft de winkel dagelijkst demonstraties geven. Lexicom Multimedia is gevestigd aan de Leidsekade 1 in Leidschedam. Lees ook onze Dynaudio-special en bekijk onze shop-visit bij Lexicom.

MERK

EDITORS' CHOICE