NIEUWSAccuphase

AudioAanZee pakt eind 2014 uit met Accuphase


Redactie HiFi.nl | 15 november 2014 | Accuphase

AudioAanZee in Den Helder gaat een aantal mooie feestdagen tegemoet. Op 18 november komt importeur HiFine de E600-versterker van Accuphase bij de winkel afleveren en in december verwachten ze, als één van de eersten in Europa, de DC-37 DAC van hetzelfde merk.

Begin dit jaar voegde AudioAanZee met veel trots Accuphase toe aan hun assortiment. De Accuphase E-600 versterker is 2 x 30 Watt klasse A en zou volgens de winkel best wel eens de nieuwe referentie op het gebied van geïntegreerde versterkers kunnen zijn. De winkel verwacht ook heel veel van de nieuwe DC-37 DAC van Accuphase die zal volgen in december. De DAC is voorzien van alle belangrijke ingangen, inclusief de voor de winkel belangrijke USB-ingang.

De DC-37 komt in december naar Europa voor een adviesprijs van 8500 euro en zal dan (er wordt verwacht dat hij voor de kerst aankomt) bij AudioAanZee via die USB-ingang gebruikt worden in combinatie met de door de winkel zelf ontwikkelde Ultra Flow. Deze streamer kon begin vorig jaar al rekenen op zeer positieve kritieken. Ook de E-600 die op 18 november wordt afgeleverd zal gebruikt worden in combinatie met de Ultra Flow.

Voor eigenaars Evert en Arien (foto boven) kan 18 november dan ook niet vroeg genoeg komen. Bezoekers zijn van harte welkom om vervolgens vanaf 19 november op afspraak langs te komen om de E-600 versterker te beluisteren in combinatie met de Ultra Flow.

AudioAanZee is gevestigd aan de Achterbinnenhaven 110 in Den Helder en een afspraak kan gemaakt worden door te mailen met info@audioaanzee of door te bellen met 06-40361998. Neem ook een kijkje op de website.

EDITORS' CHOICE