NIEUWSSowell

Grote hifi-opruiming 22 november in Gorinchem


Redactie HiFi.nl | 21 november 2014

Op de valreep vóór het weekend nog een fijne hifi-tip: op zaterdag 22 november zal Inbouwaudio.nl een grote opruiming houden en daarvoor gebruik maken van de bovenverdieping van Hifi Studio Sowell aan de Burgstraat te Gorinchem. Dit zijn met name courante boekenplankspeakers/monitoren, maar ook diverse accessoires, inbouwspeakers, DAC’s en stereo/surround versterkers.

"De producten zijn allemaal in zeer goede staat en de verpakking is uiteraard nog aanwezig," laten de gastheren van deze opruiming weten. "De meeste zijn plankmodellen met een klein aantal speeluren. De aankopen bij Inbouwaudio.nl kunnen op deze dag alleen contant betaald worden."

Ook Hifi Studio Sowell zelf heeft een aantal zeer aantrekkelijke inruil- en ex-demo modellen staan. Als primeur in de regio zullen naar verwachting de nieuwe M12 en M22 uit de NAD Masters Serie aanstaande zaterdag eveneens in de winkel aanwezig zijn. 

Inbouwaudio.nl zal per 1 januari 2015 onder een andere naam verdergaan met als specialisatie AV-bekabeling. De website is in ontwikkeling. De verkoop van inbouwspeakers voor muren en plafonds zal Sowell op zich gaan nemen, met merken als Bowers & Wilkins, KEF, Monitor Audio en Focal. Je vindt Hifi Studio Sowell aan de Burgstraat 45 in Gorinchem.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »