REVIEWPhilips

Philips Test 'T Thuis – onze lezers aan de slag met BT3500 wireless speakers van Bol.com


Menno Bonnema | 21 november 2014 | Philips

Zou je één van de nieuwste Bluetooth-speakers van Philips niet eens een keer zelf willen uitproberen. Die oproep deden we hier een paar weken geleden. In samenwerking met Bol.com beschikten we over negen modellen van de gloednieuwe Philips BT3500, in strak wit.

Wat was het plan? Onze lezers graag de gelegenheid bieden om – net als eerder in het geval van AudioQuest en Denon – als HiFi.nl Review Panel op te treden. We hebben negen exemplaren van de onlangs geïntroduceerde BT3500 onder der aanmelders verdeeld. Die kregen dan de kans in hun eigen thuisomgeving aan de slag te gaan. De bevindingen van alvast vijf van de negen Thuis Testers kun je op de volgende pagina's lezen.

De meningen van de overige drie tref je volgende week hier aan, en de week daarop volgt nummer negen, samen met een uitgebreid beeldverslag. De negende tester hebben we namelijk persoonlijk thuis bezocht en uitgebreid ondervraagd over de Philips BT3500 speaker. De negen deelnemers aan het panel hoeven de Philips BT3500 speaker niet meer terug te sturen. Alle testers kunnen dus blijven genieten van deze wireless speaker.

Het panel spreekt
Ver over de zevenhonderd(!) aanmeldingen kregen we voor deze Test’T Thuis-editie. Met de gekozen negen deelnemers denken we een mooi divers panel gekozen te hebben. Het panel bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke leden, uit mensen afkomstig van boven en beneden de rivieren, uit Nederland en België. Verder zijn echte hifi puristen vertegenwoordigd, maar ook ‘gewone’ muziekliefhebbers. En zelfs qua leeftijd hebben we jong en oud een plaatsje in het panel weten te geven, waarbij een speciale vermelding voor de jongste deelneemster Emma van den Hamsvoort (13 jaar) hier op zijn plaats is. Haar bevindingen lees je volgende week.

Op de volgende pagina's kun je uitgebreid de meningen van vijf van de negen testers lezen. Lees volgende week de meningen van nog drie anderen en dan volgt de week daarop het verslag van ons thuisbezoek aan het negende panellid. Ook maken we dan een resumé van de bevindingen van ons panel. Wat de redactie zelf vond van de Philips BT3500 Wireless Speaker kon je hier al lezen.

MERK

EDITORS' CHOICE