Jarre aanwezig bij Masters of LXRY in de Rai


Redactie HiFi.nl | 12 december 2014 | Jarre Technologies

Jarre timmerde dit najaar hard aan de weg met de nieuwe lijn Bluetooth streaming producten die inmiddels leverbaar is op 25 locaties. Na een eerdere introductie op de woonbeurs staat het merk dit weekend ook op Masters of LXRY in de Rai in Amsterdam.

Jarre is op de beurs te vinden direct tegenover Jaguar. Er worden voor 2015 twee nieuwe producten geïntroduceerd naast de huidige Aeroskull, Aerotwist en Rainbow en Aerosystem One.

Het gaat om de nieuwe Aerobull die vanaf februari leverbaar is voor een adviesprijs van 1299 euro. Daarnaast krijgt de Aeroskull een XXL-edtie, waarvan de prijs en levertijd nog niet bekend zijn.

Jarre produceert gadgets voor muziekliefhebbers, bedoeld voor bijvoorbeeld smartphones en tablets. Naast tuning besteedt het merk ook extra veel aandacht aan de ontwerpen, waarvoor echte designers werden aangetrokken.

Jean Michel Jarre is de geestelijk vader van het merk. Hij is bekend geworden met platen als Oxygene en Equinox, en blijft ook nu nog steeds bezig met muziek. Zijn nieuwe plaat is daarbij alweer in de maak...

EDITORS' CHOICE