Bang & Olufsen presenteert nieuwe Living Room Tour


Redactie HiFi.nl | 15 december 2014 | Bang & Olufsen

Vorig jaar presenteerde Bang & Olufsen een Living Room Tour met muzieklegende Paul McCartney en daar geven ze nu een vervolg aan. In de nieuwe tour staat gitarist Carlos Santana centraal.

Met de huiskamer toer wil Bang & Olufsen via een bekende artiest hun passie voor muziek en vakmanschap delen. De presentatie van deze nieuwe incarnatie is in handen van voormalig Fugees-frontman Wyclef Jean.

     

In het onderstaande filmpje praten Wyclef Jean en Carlos Santana over alles wat met hun muziek te maken heeft en dan vooral over Santana's unieke gitaargeluid. En uiteraard is er ook nog tijd voor een korte jam-sessie.

"We zijn erg blij dat we Carlos Santana hebben weten te strikken voor deze nieuwe editie", aldus Marie Schmidt van Design & Marketing bij Bang & Olufsen. "De intieme sessies met verschillende artiesten die bijeenkomen zijn een verrijking voor Bang & Olufsen".

"Carlos Santana is een legende die alle muziekgenres overstijgt", voegt Wyclef Jean daar nog aan toe. "Dit gaat nog heel erg episch worden, dus blijf alles in de gaten houden!"

Er zullen deze en volgende maand nog verschillende nieuwe filmpjes volgen die door Bang & Olufsen via social media verspreid zullen worden. Al het materiaal zal ook verzameld worden op de blog van het merk.

EDITORS' CHOICE